Parerea utilizatorilor de mecP

Parerea dumneavoastra
Psiholog Gogorita Constantin:
     "In februarie am primit un mail in care mi se aducea la cunostinta despre existenta acestui program. Sigur ca mi-a trezit curiozitatea de a lucra cu el pentru ca de mult incercam sa gasesc pe cineva care sa-mi conceapa un astfel de soft. De atunci lucrez numai pe acest program si am scapat de alte sute de hartii care trebuiau concepute in lucru cu pacientul. Depun marturie pentru inaltul profesionalism de care a dat dovada echipa mecP si recomand tuturor colegilor achizitionarea acestui program, care ne scapa de multe necazuri si ne face sa dormim linistiti. Felicitari echipa mecP pentru copilul pe care l-ati conceput. Cu respect si consideratie, C.I.P. G.C."
Psiholog Voicu Stefania:
     "Am achizitionat de curand acest software si pot spune ca am eficientizat cu mult activitatea in cadrul cabinetului. Este usor de utilizat are o interfata placuta si sincer, are si un cost accesibil. Ii felicit pe cei care au conceput acest soft si le multumesc pentru ajutorul pe care ni-l acorda in continuare, prin accesul la update-uri, in scopul optimizarii activitatii profesionale in cabinetele de psihologie. Cu respect, Stefania Voicu"
Psiholog Cezara Claudia Nederi:
     "Recomand tuturor colegilor mei acest program deoarece este usor de utilizat, eficient si corespunde cerintelor C.P.R. avand si un pret foarte bun. Felicitari echipei si spor in dezvoltarea aplicatiei. :)"
Psiholog Cuciureanu Daniel:
     "Un soft foarte bun si de calitate... il recomand oricarui psiholog."


Chitante


Copyright © 2010 - 2014 Asociatia pentru Informatizare Pragmatica. Toate drepturile rezervate.
Certificat inregistrare ORDA: seria B 5001535 nr. 04698
Operator de date cu caracter personal cu nr.16434
Termeni si conditii. Despre protectia datelor.